Sujuvuutta ja kustannustehokkuutta rakennusprojektiin

Rakennustyön valvonta ja rakennesuunnittelu ydinosaamistamme

Insinööritoimisto Rakennus-Ana Oy:n palveluihin kuuluvat rakennuttamispalvelut ja rakennustyön valvonta. Tavoitteenamme on tehdä teknisesti selkeää ja kustannustehokasta rakennussuunnittelua asiakkaillemme, jotta rakennusprojektit saataisiin kulkemaan sujuvasti alkumetreiltä aina maaliviivalle asti. Rakennussuunnittelun laajuus voidaan sopia asiakaskohtaisesti, sillä sitä voidaan toteuttaa myös osaprojektin luonteella.

Rakennustyön valvonta neuvoo ja valvoo

Rakennustyön valvonta kattaa kaiken rakentamiseen ja rakennetun ympäristön huoltoon liittyvän neuvonnan, valvonnan sekä lupakäsittelyn. Insinööritoimisto Rakennus-Ana Oy:n rakennustyön valvonta huolehtii rakennushankkeen sopeutumisesta ympäristöön, varmistaa että rakennus on teknisesti oikealla tavalla suunniteltu ja tukee rakentamista, joka perustuu elinkaariominaisuuksiltaan kestäviin ratkaisuihin.

Tarjoamme palveluja rakentamisprojektin eri vaiheiden tueksi

  • Rakennuttamispalvelut
  • Kustannustehokas suunnittelu
  • Rakennustyön valvonta
  • Asiantuntijatehtävät

Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, kerromme mielellämme toiminnastamme lisää ja voimme yhdessä neuvotella juuri sinun rakennusprojektiisi sopivan palveluratkaisun. Soita 040 045 4767 tai jätä yhteydenottopyyntö, niin me otamme yhteyttä sinuun.